Agenda


Covid-19

Als gevolg van covid-19 kennen de meeste molens binnen GrensPark Kempen~Broek momenteel geen vaste, reguliere, openstelling.

MolenNetwerk KempenBroek vzw heeft met de Grensmolenroute en de Watermolenroute  en Grenzeloze Molendag tocht inmiddels zo’n 25 water- en windmolen wel digitaal toegankelijk gemaakt via de Erfgoedapp.


Volg de paaseieren vanaf het Molenkwartier.

Op Paaszondag en Paasmaandag kan je de nieuwe bewoner van de Zorgvlietmolen bezoeken in een  lente- en Paas-tafereel. Hij heeft een Paaswandeling van 4,5 km voor je uitgestippeld over verharde wegen.

Je moet enkel vanaf de poort de gekleurde paaseieren volgen.

De Paasgast opent de houten poort om 9 uur en sluit deze weer om 20 uur.


Gebruik de Erfgoedapp van Faro


In de KempenBroek MolenAgenda vindt u dagelijks actueel welke molens in GrensPark Kempen~Broek binnen de geldende covid-19 beperkingen, open zijn. Verder óók de vaste wekelijkse of maandelijkse openstellingen van de molens en de speciale molenactiviteiten (molendagen, molenfeesten e.d) op de windmolens en watermolens binnen het MolenNetwerk KempenBroek VZW en op de direct aan het GrensPark grenzende gebieden.

Activiteiten in en bij de molens kunnen aangemeld worden voor vermelding in deze agenda. Dat kan via e-mail naar: molennetwerkkempenbroek@ziggo.nl 

U kunt de actuele openstellingen van de windmolens en watermolen binnen het Molennetwerk Kempen~Broek ook volgen via Twitter @openmolensweert en via Facebook: https://www.facebook.com/MolensKempenBroek/ en via de speciale MolenAgenda website: www.molenagenda.com


 Vastleggen in volledig scherm 13-9-2017 125932.bmp

Vastleggen in volledig scherm 13-9-2017 130401.bmp

VANWEGE COVID-19 VERSCHIJNT ER MOMENTEEL GÉÉN MOLENAGENDA

Heeft u een hotel, pension, B&B, boerderijcamping of biedt u op andere wijze onderkomst aan mensen die in onze regio hun vakantie en enkele ontspannende dagen doorbrengen en wilt u deze mensen leuke tips geven voor een dagje uit?Dan wilt u waarschijnlijk onze actuele MolenAgenda regelmatig in uw digitale brievenbus ontvangen?Molennetwerk Kempen~Broek verstuurt in de vakanties iedere 2 tot 3 weken een overzicht van alle aankomende openstellingen van de molens in GrensPark Kempen~Boek.

Deze MolenAgenda wordt digitaal verstuurd naar meer dan 200 adressen van particulieren en bedrijven die in molens geïnteresseerd zijn of die in de toeristische en recreatieve sector actief zijn zoals hotels, B&B’s, campings, kampeer-boerderijen enz.

Wilt u deze agenda ook regelmatig ontvangen? Stuur ons een email met uw naam, adres en emailadres naar:

kempenbroekmolens@gmail.com

Of gebruik met reactieformulier onder op deze pagina.