Agenda

Covid-19

Als gevolg van covid-19 kennen de molens binnen GrensPark Kempen~Broek momenteel geen vaste, reguliere, openstelling. Veel molens zijn momenteel voor bezoekers gesloten. Vanaf juni zullen echter sommige molens weer, zij het met beperkingen qua bezoekersaantal en onder strikte regels, (gedeelteijk) heropenen.

Wilt u een molen bezichtigen dan doet u er goed aan vooraf te informeren bij de molenaar of dit onder de covid-19 regels momenteel mogelijk is. De molens die in de molenagenda vermeld staan, zijn in ieder geval geopend en te bezoeken.


In de KempenBroek MolenAgenda vindt u dagelijks actueel welke molens in GrensPark Kempen~Broek open zijn. Verder óók de vaste wekelijkse of maandelijkse openstellingen van de molens en de speciale molenactiviteiten (molendagen, molenfeesten e.d) op de windmolens en watermolens binnen het MolenNetwerk KempenBroek VZW en op de direct aan het GrensPark grenzende gebieden.

Activiteiten in en bij de molens kunnen aangemeld worden voor vermelding in deze agenda. Dat kan via e-mail naar: molennetwerkkempenbroek@ziggo.nl 

U kunt de actuele openstellingen van de windmolens en watermolen binnen het Molennetwerk Kempen~Broek ook volgen via Twitter @openmolensweert en via Facebook: https://www.facebook.com/MolensKempenBroek/ en via de speciale MolenAgenda website: www.molenagenda.com


 Vastleggen in volledig scherm 13-9-2017 125932.bmp

Vastleggen in volledig scherm 13-9-2017 130401.bmp

VANWEGE COVID-19 IS ER MOMENTEEL NOG GÉÉN MOLENAGENDA

Heeft u een hotel, pension, B&B, boerderijcamping of biedt u op andere wijze onderkomst aan mensen die in onze regio hun vakantie en enkele ontspannende dagen doorbrengen en wilt u deze mensen leuke tips geven voor een dagje uit?Dan wilt u waarschijnlijk onze actuele MolenAgenda regelmatig in uw digitale brievenbus ontvangen?Molennetwerk Kempen~Broek verstuurt in de vakanties iedere 2 tot 3 weken een overzicht van alle aankomende openstellingen van de molens in GrensPark Kempen~Boek.

Deze MolenAgenda wordt digitaal verstuurd naar meer dan 200 adressen van particulieren en bedrijven die in molens geïnteresseerd zijn of die in de toeristische en recreatieve sector actief zijn zoals hotels, B&B’s, campings, kampeer-boerderijen enz.

Wilt u deze agenda ook regelmatig ontvangen? Stuur ons een email met uw naam, adres en emailadres naar:

kempenbroekmolens@gmail.com

Of gebruik met reactieformulier onder op deze pagina.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *