Agenda

Met kaart en App dubbel plezier

MolenNetwerk KempenBroek vzw heeft met de Grensmolenroute, Watermolenroute, Kempenmolenroute en Heggemulderroute en met de Molenerfgoedtocht KempenBroek  inmiddels meer dan 30 water- en windmolen binnen het gebied van GransPark Kempen~Broek en in enkele aangrenzende gemeenten ook digitaal toegankelijk gemaakt via de Erfgoedapp.

Tijdens je fietstocht of wandeling kunt je deze molens dus, ook wanneer de poort gesloten is, toch van binnen bekijken via je smartphone. Je moet daarvoor wel de ErfgoedApp van Faro (gratis én reclamevrij) op je smartphone geïnstalleerd hebben.

Op www.molenfietsen.eu en www.molenlopen.eu vind je bovendien suggesties voor fietstochten en wandelingen langs molenerfgoed binnen de streek. Daar kun je de routegegevens ook voor op je smartphone downloaden (GPX) .

 


In de KempenBroek MolenAgenda vind je dagelijks actueel welke molens in GrensPark Kempen~Broek open zijn. Verder óók de vaste wekelijkse of maandelijkse openstellingen van de molens en de speciale molenactiviteiten (molendagen, molenfeesten e.d) op de windmolens en watermolens binnen het MolenNetwerk KempenBroek VZW en op de direct aan het GrensPark grenzende gebieden.

Activiteiten in en bij de molens kunnen aangemeld worden voor vermelding in deze agenda. Dat kan via e-mail naar: molennetwerkkempenbroek@ziggo.nl 

U kunt de actuele openstellingen van de windmolens en watermolen binnen het Molennetwerk Kempen~Broek ook volgen via Twitter @openmolensweert en via Facebook: https://www.facebook.com/MolensKempenBroek/ en via de speciale MolenAgenda website: www.molenagenda.com


  

Tip voor eigenaren van een B&B, kampeerboerderij, hotel, camperplaats...

Vastleggen in volledig scherm 13-9-2017 125932.bmp

Heeft u een hotel, pension, B&B, boerderijcamping of biedt u op andere wijze onderkomst aan mensen die in onze regio hun vakantie en enkele ontspannende dagen doorbrengen en wilt u deze mensen leuke tips geven voor een dagje uit?Dan wilt u waarschijnlijk onze actuele MolenAgenda regelmatig in uw digitale brievenbus ontvangen?Molennetwerk Kempen~Broek verstuurt in de vakanties iedere 2 tot 3 weken een overzicht van alle aankomende openstellingen van de molens in GrensPark Kempen~Boek.

Deze MolenAgenda wordt digitaal verstuurd naar meer dan 200 adressen van particulieren en bedrijven die in molens geïnteresseerd zijn of die in de toeristische en recreatieve sector actief zijn zoals hotels, B&B’s, campings, kampeer-boerderijen enz.

Wilt u deze agenda ook regelmatig ontvangen? Stuur ons een email met uw naam, adres en emailadres naar:

kempenbroekmolens@gmail.com