Agenda

Met kaart en App dubbel plezier

MolenNetwerk KempenBroek vzw heeft met de Grensmolenroute, Watermolenroute, Kempenmolenroute, Heggemulderroute en binnenkort óók de Windmolenroute en met de Molenerfgoedtocht KempenBroek  inmiddels meer dan 30 water- en windmolen binnen het gebied van GrensPark KempenBroek en in enkele direct  aangrenzende gemeenten ook digitaal toegankelijk gemaakt via de Erfgoedapp.

Tijdens je fietstocht of wandeling kunt je deze molens dus, ook wanneer de poort gesloten is, van binnen bekijken via je smartphone. Je moet daarvoor wel de ErfgoedApp van Faro op je smartphone geïnstalleerd hebben.

Installeren van deze makkelijke, gratis en reclamevrije, app op je martphone of tablet kan via http://www.erfgoedapp.be

molen, KempenBoek, molenfietsen, erfgoedapp, fietstocht Op www.molenfietsen.eu en www.molenlopen.eu vind je bovendien suggesties voor fietstochten en wandelingen langs molenerfgoed binnen de streek. Daar kun je de routegegevens ook voor op je smartphone downloaden (GPX) .(Voor publicatie van deze tochten door derden dient vooraf toestemmingt worden gevraagd bij MNKB)In de KempenBroek MolenAgenda http://www.molenagenda.com vind je dagelijks actueel welke molens in GrensPark KempenBroek open zijn. Verder staan hier óók de vaste wekelijkse of maandelijkse openstellingen van de molens en de speciale molenactiviteiten (molendagen, molenfeesten e.d) op de windmolens en watermolens binnen het MolenNetwerk KempenBroek VZW en op de direct aan het GrensPark grenzende gebieden.

Activiteiten in en bij de molens kunnen aangemeld worden voor vermelding in deze agenda. Dat kan via e-mail naar: molennetwerkkempenbroek@ziggo.nl of rechstreeks online in de agendapagina via voeg activiteit toe


agenda, molennetwerk, kempenbroek

U kunt de actuele openstellingen van de windmolens en watermolen binnen het Molennetwerk KempenBroek ook volgen via X (Twitter) @openmolensweert en via Facebook:https://www.facebook.com/profile.php?id=100093690739894 en, het makkelijst, op de speciale MolenAgenda website: www.molenagenda.com