Donateur

doneren-wanneer-geven-we-het-meest-2377

VZW MolenNetwerk KempenBroek is een samenwerkingsverband van een aantal molenorganisaties, moleneigenaren en molenvrijwilligers die nauw betrokken zijn bij het behoud, beheer, het laten draaien en malen en de promotion van het molenerfgoed binnen GrensPark Kempen~Broek.

Zij zijn met hart en ziel bezig met ‘hun molen’ en zetten zich bovendien ook nog in voor het molenerfgoed van hun dorps, stad of de ruimere regio.

Het werk voor de molens doen ze met plezier maar niet alles kunnen met een gesloten beurs realiseren.

Drukwerk kost geld, een website kost geld, reclame maken voor de molens kost geld.

Daarom zoeken we supporters die ons als donateur of begunstiger financieel willen steunen.

Het gaat daarbij niet om grote bedragen, alle financiële hulp is welkom.

Met een bedrag van € 20,– per jaar bent u al een zeer gewaardeerde donateur. 

Voor een jaarlijkse bijdrage van € 100,– mag u zich begunstiger van de molens in KempenBroek noemen.

Donateurs en begunstigers worden op deze website (indien u dat wenst) met naam en woonplaats genoemd. Bovendien zijn onze donateurs ne begunstigers tijdens de Grenzeloze Molendag in september onze eregasten.

Bedrijven hebben ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een advertentie (met daaraan gekoppeld een link naar uw eigen bedrijfswebsite) op deze website. Bedrijven informeren we graag over de mogelijkheden.

Een bijdrage als donateur of begunstiger kan worden overgemaakt op de bankrekening van MolenNetwerk KempenBroek bij de KBC Bank in Molenbeersel onder het nummer BE93 7360 4279 6767 tnv Molennetwerk KempenBroek ovv van uw naam.

Wilt u ons effectief financieel een duwtje in de rug geven?