Grenzeloze Molendag ’21

Molens (eigenaren of molenaars) kunnen zich aanmelden voor de Open Monumentendag en 4e Grenzeloze Molendag op 11/12 september 2021. Aansluitend aan het thema voor Open Monumentendag(en) in België en Nederland is het thema voor de Grenzeloze Molendag: “Mijn, jouw, onze molen.”

MolenNetwerk KempenBroek vzw zorgt voor brede publiciteit voor je molen en je activiteiten tijdens de Open Monumentendag en Grenzeloze Molendag. Het is voor de 4e keer dat MolenNetwerk Kempen~Broek deze molendag binnen GrensPark Kempen~Broek organiseert.

Er is een speciale Facebook pagina over de Grenzeloze Molendag waarop ook het programma van de molens komt te staan. Daarnaast is er een website speciaalvoor Grenzeloze Molendagen de molens die meedoen worden opgenomen in de speciale Molenroute voor Grenzeloze Molendag in de Erfgoedapp van Faro.

Daardoor is je molen ook virtueel (digitaal) te bezichtigen al hopen we vooral op een fysieke bezoekmogelijkheid voor de molens. Verder komt er een speciaal affiche voor de molens rond het thema voor Kempen~Broek: Mijn, jouw, onze Molen.

#kempenbroek #windmolens #Watermolens #Limburg #Herita #Faro #OMD #OMD21 #openmonumentendag #erfgoed