Film over Kempen~Broek molens

MolenNetwerk KempenBroek vzw laat twee films maken waarmee de windmolens en watermolens binnen GrensPark Kempen~Broek extra onder de aandacht worden gebracht. De films zullen vooral laten zien hoe je meer informatie over de molens kunt krijgen tijdens een fietstocht door het gebruik van de Faro ERFGOEDAPP in combinatie met de Grensmolenroute en vanaf 2020 ook de Watermolenroute en de Kempenmolenroute.

opnames voor de Kempenbroek molenpromotion in de Dorpermolen 

De bedoeling is dat de film die in opdracht van MolenNetwerk KempenBroek vzw gemaakt wordt door cineast Dion Huiberts uit Weert in mei 2020 uitkomt. Gelijktijdig met de presentatie van de Watermolenroute in de Erfgoedapp. Inmiddels zijn de opnames voor de films bij een aantal watermolens in Maaseik en Bree begonnen. Na de wintermaanden volgen opnames op een aantal windmolens die langs de Grensmolenroute liggen.