We komen naar je toe

MolenNetwerk KempenBroek vzw gaat de boer op en komt naar je toe. Deze zomer en dit najaar gaan we op tournee langs een aantal molens binnen GrensPark Kempen~Broek.. De komende maanden zult u het MolenNetwerk tegenkomen bij een aantal molenactiviteiten, molenfeesten of erfgoed evenementen binnen de regio van GrensPark Kempen~Broek.

Bij een speciale stand van het molennetwerk krijgt u informatie over de molens in GrensPark Kempen~Broek, over de molen(fiets)routes en de molen ERFGOEDAPP. Ook is de molen(fiets)kaart voor Kempen~Broek in de kraam te koop en er liggen folders voor belangstellenden. Ook zullen we aandacht vragen voor de aanvraag van de Unesco Mens en Biosfeer status voor GrensPark Kempen~Broek waarvoor de procedure recent is opgestart.

 

De nu reeds geplande activiteiten zijn:

  • 28 juli: Molenfeesten, Molenbeersel
  • 18 augustus: 150 jaar Korenbloemmolen, Ospel-Nederweert
  • 08 september: Open Monumentendag  Vlaanderen bij Sevensmolen Kaulille
  • 15 september: Open Monumentendag,   Annamolen Keent Weert
  • 02 november: Reuze-N-Feest, Molenbeersel