Kempen~Broek Molendag 2019

Omdat Open Monumentendag in Vlaanderen en Nederland in 2019 op twee verschillende dagen vallen, 8 (B) en 15 (NL) september, hebben we moeten besluiten de Grenzeloze Molendag in 2019 ook op deze twee data te houden.

Ook kiezen we dit jaar daarom niet voor de naam Grenzeloze Molendag maar voor Kempen~Broek Molendag.

Op 08 september in de KempenBroekmolens in Vlaams Limburg en op 15 september op de KempenBroekmolens in Nederlands Limburg.

In 2020 hebben we dan weer een echte GRENZELOZE Molendag

Voordeel van de twee data is dat op 8 september de Nederlandse molenaars en molenvrijwilligers bij hun Belgische collega’s op bezoek kunnen gaan. Op 15 september brengen dan de Vlaamse molenaars en molenvrijwilligers uit GrensPark Kempen~broek een tegenbezoek bij hun Nederlandse collega’s.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *