Junior Molenaar

In 2019 kunnen óók jongens en meisjes vanaf 10 jaar uit Belgisch Limburg meedoen aan Junior Molenaar. Junior Molenaar is een project van Sint Anna, de Molen van Keent in Weert. De opzet van Junior Molenaar is vergelijkbaar met JongRedtOud uit Belgisch Limburg.

Jongeren die meedoen, volgen een aantal woensdagen verspreid over heel 2019 een speciale kennismaking met de molen en de molenaars van de Sint Annamolen. Ze wordt op deze manier vertrouwd gemaakt met alle aspecten van het bedienen van de molen en komen, samen met de molenaars, op plaatsen waar normaal géén bezoekers komen. Samen met de gidsen leren ze ook over de geschiedenis van de windmolens in deze streek. Aan het eind van het jaar worden de deelnemers die alle woensdagmiddagen zijn gekomen, benoemd tot Junior Molenaar van Sint Anna.

Aanmelden voor het project kan via de website van Sint Anna, de Molen van Keent.

Kijk daarvoor hier: https://annamolencom.wordpress.com/jonge-molenaar/junior-molendiploma/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *